Magyar vándor - a thread for Hungarians [GROUP]

Discussion in 'Accountability Partners' started by Luke_Fapwalker, Jul 25, 2013.

 1. luke3

  luke3 Guest

  Jó, mondom, ez a napi átlag 1 kg csak az utóbbi fél évben volt, amikor paleo étrenden voltam (paleo = kb. húst hússal). Amúgy nagyrészt csirkemell.

  De ellőtte is minden egyes nap ettem húst, nagyon ritkák voltak az olyan napok, amikor nem.

  Most ennek - egy időre - vége. De amúgy tényleg úgy gondolom most, hogy heti egyszeri húsevés lenne az optimális, persze nem bibliai okokból.

  ---

  Más: mostanában fitymatágítással foglalatoskodom. :D Rájöttem (persze nem most, hanem már sokkal korábban), hogy fitymafékszűkületem (Frenulum Breve) van. Nem maga a fityma szűk, hanem csak alul, ahol összeér a makk végével.

  Valami ilyesmi. Nekem ennyire nem feszül, viszont a fityma egésze nekem is csak ennyire jön hátra, ha áll a szerszám, jobban hátrahúzva már fáj. Fonnyadt állapotban viszont bármennyire hátra tudom húzni.

  Kb. 1 hete tágítgatom, ma meg akartam nézni, hogy mégis mennyit javult, úgyhogy muszáj voltam P-t nézni (anélkül csak nagyon nehezen állítom fel - tudom, ez nem jó). Végül is, mintha valamivel jobb lenne. Itt azt írják, hogy ezzel a tágítással pár hét alatt rendbe jön. Majd meglátjuk.
   
 2. luke3

  luke3 Guest

  Jó, igazából nem vagyok benne biztos, hogy van-e fitymafékszűkületem. Kb. így (warning: dick pic!) néz ki az enyém merevedett állapotban, hátrább nem tudom húzni a fitymámat, mert úgy már fáj. De lehet, hogy ez így normális? Te hátra tudod annyira húzni, hogy úgy tűnjön, mintha körül lennél metélve?

  De itt egy jobb kép. Na, nekem kb. az utolsó előtti és az utolsó kép között van a maximális végállapot. Annyira nem tudom hátrahúzni, mint az utolsó képen.
   
 3. luke3

  luke3 Guest

  Csodás, akkor már biztos vagyok benne, hogy "hibás" a faszom. A sok hibám mellé még ez kellett. Bár állítólag a fitymafék elvágása rutinműtét, 10 perc és kész is, 2 héten belül be is gyógyul. De akkor inkább tágítom...
   
 4. luke3

  luke3 Guest

  Igen, egy kis metszést csinálnak rajta, és kész is. De van olyan is, hogy valakinek a heves szexben elszakad teljesen, és már nem is kell műteni. De olyat is olvastam, hogy valaki elvágta saját magának. :D

  De mondom, én inkább maradok a tágításnál. Nyilván ez hosszadalmasabb megoldás, de végül is úgysem használom semmire a faszomat sajnos.
   
 5. luke3

  luke3 Guest

  Örülök, hogy neked sem a faszoddal, sem a magasságoddal, sem hajhullással, sem pattanásokkal nincs gondod. :D

  Amúgy tök érdekes, hogy mióta vega vagyok (10 nap :D ) azóta folyamatosan flatline van. Ha ez nem csak átmeneti, és így marad, akkor tök könnyen el tudom érni a 90 napot.
   
 6. luke3

  luke3 Guest

  170. Tudom, vannak filmsztárok is, akiknél így is magasabb vagyok (Tom Cruise pl.), csak én nem vagyok sem gazdag, sem jóképű. Baromi zavaró, hogy egy csomó csaj magasabb nálam.
   
 7. luke3

  luke3 Guest

  De neked mi más problémád van a baleseteden kívül? Értem, hogy a kitört fogak nem túl előnyösek, de milyen más gondod van, ami független a balesettől?
   
 8. luke3

  luke3 Guest

  Jó, de a depresszió sem független a balesettől. Vagy már sokkal a baleset előtt is ilyen voltál?

  De legalább a fogaiddal lehetett tenni valamit. Mert mit lehet tenni a hajhullás ellen? A pattanás ellen? A magasság ellen? Semmit. Tehát nekem semmi ilyen reményem nincs, hogy egyszer majd megoldódnak ezek, mert nem fognak.
   
 9. luke3

  luke3 Guest

  Már csak a paróka és a smink van hátra, amit nem próbáltam.
   
 10. luke3

  luke3 Guest

  Na, szerintem ez a tágítás/nyújtás dolog használ! Még pár hét is szerintem jó is lesz. Ma már hátra tudtam simán annyira húzni, hogy már körülmetéltnek tűnjön. Persze azért feszes volt még, meg nem is volt kellemes, de sikerült. :D
   
 11. luke3

  luke3 Guest

  Ja, és 16. nap.
   
 12. luke3

  luke3 Guest

  Szerintem a vega/vegetáriánus étrendnek köszönhetem, hogy ez a 16 nap simán eltelt. Jó, egyszer-kétszer néztem pornót, de semmi különösebb nem volt közben. Kiverni meg pláne nem vertem ki.
   
 13. luke3

  luke3 Guest

  Ha elintézed a kiutazást, én megyek.
   
 14. luke3

  luke3 Guest

  20. nap.

  Szinte végig flatline.
   
 15. luke3

  luke3 Guest

  Az all time rekord? Valami 60+ nap.
   
 16. luke3

  luke3 Guest

  30 anyabaszó nap!
   
 17. luke3

  luke3 Guest

  Kb. 15-20 napig tényleg nem néztem, utána is viszonylag keveset, meg inkább csak unalomból.

  Viszont most szerdán nagyon szar napom volt, de nem a PMO megvonás miatt, és estére már annyira ki voltam, hogy egyszerűen nem tudtam figyelni semmire, lehetséges, hogy enyhe pánikrohamom volt (de lehet, hogy nem, nem értek hozzá, azt tudom, hogy a légzésem tökre felgyorsult, valahogy úgy éreztem, mintha lefutottam volna 1 km-t, pedig csak ültem a székemben), aztán gondoltam kiverem, hátha az megnyugtat, de nem így történt. De aztán valahogy sikerült életben maradnom.

  Úgyhogy 31 napot kukáztam.
   
 18. luke3

  luke3 Guest

  Nagyrészt inkább bűntudat, igen.

  Miért, te hova eszkalálódtál?

  Ez a shemale dolog azért is zavarba ejtő, mert nem a homoszexuálisoknak készül, hanem nekünk, heteró embereknek. Meg elképesztően nagy internetes közösség van "mögötte". Minden torrent/pornó megosztó oldalon, minden pornó streamelő oldalon ott vannak a shemale videók, előbb-utóbb mindenki találkozik velük, és előbb-utóbb felkelti az érdeklődését, hogy milyen mégis lehet?

  Ugye nálam ez úgy volt, hogy olvastam valamelyik híroldalon egy férfiból lett nőről, aki megnyert egy női szépségversenyt, de a zsűri nem tudta, hogy eredetileg férfi... És tényleg kibaszottul jól nézett ki, simán 9/10-es. Ez ültette el bennem a gondolatot. Aztán közben egy pornó megosztó oldalon rendszeresen posztoltak shemale pornót is a rendes pornó mellett (ez ilyen blog jellegű oldal volt), de ugye sokáig nem érdekelt, de aztán egy idő után, meg a szépségversenyes nő/férfi hatására egy nap belenéztem egy shemale filmbe, és kibaszottul felizgatott, kb. mint amikor először néztem pornót 10-en éves koromban. Egyszerre volt izgató, de egyben bűntudatkeltő is. Aztán nyilván többet nem tudtam abbahagyni...

  Redditen is vannak shemale subredditek, több tízezer felhasználóval. Azt hinné az ember, hogy a shemale pornó egy szűk rétegnek készül, de valójában elég nagy a piaca.
   
 19. luke3

  luke3 Guest

  Amúgy ezen gondolkodtam már, hogy vajon aki meleg, az tényleg meleg, vagy csak addig eszkalálódik, amíg melegnek nem hiszi magát? Csomó olyan híresség van, akiknek valaha volt barátnőjük, feleségük, még gyerekük is született, de aztán később rájönnek, hogy inkább melegek, és coming outolnak. Nem inkább arról van szó, hogy a sok pénzüknek köszönhetően már annyi nővel voltak, hogy ráuntak, és eszkalálódni kellett?
   
 20. luke3

  luke3 Guest

  Nem tudom, mit gondoljak a melegekről, mivel IRL nem ismerek egyet sem.

  Én is mostanában kezdtem el a 4chanezést, bár én nem a pornó miatt, inkább az /r9k/-t meg a hasonlókat nézegetem.
   

Share This Page