Magyar vándor - a thread for Hungarians [GROUP]

Discussion in 'Accountability Partners' started by Luke_Fapwalker, Jul 25, 2013.

 1. [​IMG]

  Welcome here Hungarian fellas! 8) I thought we should start our own thread, maybe we could support ourselves somewhat better this way.

  Akár magyarul is írhatunk. :)

  ---

  Mi legyen a topik címe? Hirtelen jobb nem jutott eszembe.
   
 2. Re: Magyar vándor - a thread for Hungarians

  Hát, három magyar felhasználónak küldtem üzenetet, úgyhogy min. 4-en biztosan vagyunk. :) Meg van itt szerintem pár "rejtőzködő" magyar is. :D Illetve neked írt valaki magyar azóta?
   
 3. Tegnap este beállítottam a routeren az OpenDNS-féle FamilyShield DNS szervert, hogy automatikusan szűrje nekem többek között a pornót. Ma már szóltak a szüleim, hogy nem jön be a blikk.hu. Ffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuu-
   
 4. Ja, én is így jártam, mert utána beállítottam egy másik pornószűrő DNS-t, ezen a blikk már átment, de ez a fórum már nem... Nehéz az élet. :D

  No Fap Augustra nem jelentkezel?
   
 5. Én voltam a harmadik jelentkező. :D Egyébként nekem sem sikerült még egyszer sem egy teljes naptári hónap, de majd most.
   
 6. Igen, de az az egyik hónap közepétől a másik hónap közepéig tartott emlékeim szerint. Ezért írtam, hogy "naptári hónap". :D
   
 7. Wlac89

  Wlac89 New Member

  Üdv!

  Lukeon keresztül találtam ide :). Nem gondoltam hogy lesznek itt magyarok is, de nagyon örülök neki. Van 1-2 magyar "pornóellenes oldal", ahonnan ide lehetne irányítani az embereket, mert itt jobban megvan hozzá a felület, hogy kitárgyaljuk ezt a dolgot. Én anno megígértem hogy fordítok angolról magyarra a témával kapcsolatban, és ezen a fórumon talán lenne is értelme a dolognak, ha igény van rá.
   
 8. Belinkelhetnéd ezeket az oldalakat. Egyébként persze, nyugodtan irányítsd őket ide.

  Mondjuk azt még mindig nem tudom, hogy "legális-e" ezen a fórumon egy magyar topik. :D Mert ha körbenézel, nincs egyéb nyelvű téma sehol. Megkérdeztem pedig, de nem válaszoltak. Csak nehogy egyik napról a másikra töröljék a beszélgetéseinket.
   
 9. Wlac89

  Wlac89 New Member

  Ezt a kettőt találtam:

  http://onkielegites.blogol.hu/?perm=3706125

  http://maszturbal.blog.hu/
   
 10. freisein

  freisein New Member

  Hi Hungarians, I like your kenir and cabai :)
   
 11. I'm not sure I understand. :)
   
 12. freisein

  freisein New Member

  czabai kolbasz :D
   
 13. Oh, yeah, baby! :D Personally I really don't like kolbasz though! ;D
   
 14. Egész jók! Kár, hogy már nem frissítik egyiket sem.

  ---

  Ja, közben látom, hogy mi lett a blog vége. Durva!
   
 15. Wlac89

  Wlac89 New Member

  Csórikám... kb 2 hetet sem bírt ki nélküle, ráadásul sikerült egy jó nagy baromságot levonni következtetésként. Remélem nem adta fel. Amúgy Laci89 néven irkáltam az oldalra.
   
 16. Ja, dettó. :D De durva, hogy tulajdonképpen az ember minden nap találkozik hozzánk hasonló pornófüggőkkel (buszon, vonaton, villamoson). Elég sokan lehetünk... És ez most megint adott egyfajta motivációt. :D

  Mondjuk számomra felfoghatatlan, hogy nem volt képes 2 hétnél többet kibírni. Tudom, hogy elsőre sok, de azért 1 év blogolás után csak sikerülnie kéne. :eek:
   
 17. Találtam egy újabb magyar nyelvű blogot, van fórumuk is! http://pornofuggoseg.blog.hu/
   
 18. Akkor ne is olvasd tovább, mert csak durvább lesz. :D Meg nem is annyira érdemes, hiszem semmi új nem derül belőle ki, csak érdekes, hogy mennyi szenvedője van a pornófüggőségnek itthon is. Főleg a fórumukban derül ez ki, sok lány is ír, hogy "segítség, pornófüggő a párom".

  ---

  Más: újabb "napszámláló" módszert találtam ki, mert nekem ez is motivációt ad. :D Mivel a hetenkénti +7 nap növelést a múltkor már elhasználtam, most kitaláltam, hogy a Lost sorozatból ismert számok szerint fogok haladni, de úgy, hogy a sorrendben következő számot mindig hozzáadom az előző célhoz. Így a végső cél a 108 nap lesz. :D Utána már, ha minden igaz, nem fog további cél kelleni.
   
 19. Wlac89, gratulálok a lassan 50 naphoz!
   
 20. Wlac89

  Wlac89 New Member

  Köszönöm a gratulációkat! Úgy érzem még csak most jön a neheze, az utóbbi napokban nagyon elkezdett hiányozni a pornó. Egy kicsit aggódom, mert 51 napja tolom ezt a dolgot és még nem volt éjszakai magömlésem... azért 24 évesen kicsit gyakrabban kéne legyen. Csak arra tudok gondolni, hogy olyan brutálisan elfárasztottam a szervezetem, hogy ilyen hosszú idő kell neki hogy helyreálljon.
   

Share This Page